Nazomeren

Vier Oud en Nieuw in Madrid!

Vier Oud en Nieuw in Madrid!

Oud en Nieuw vieren in Madrid is een speciale aangelegenheid. Duizenden mensen komen bijeen bij de klok op het Puerta del Sol Plein. Bij het slaan van de klok om twaalf uur, eten de aanwezigen bij elke slag een druif. Hierna verandert het plein in een grote menigte van feestende mensen en ploppen de champagne flessen in rap tempo open.Na het vuurwerk start de muziek en wordt er gedanst tot in de vroege uurtjes.


Praal en Grandeur van de Europese koningshuizen (Monaco)

Praal en Grandeur van de Europese koningshuizen (Monaco)

Als gevolg op het huwelijk van Prins Albert wijdt het Grimaldi Forum de zomertentoonstelling van 11 juli tot en met 11 september in Monaco aan het leven van praal en grandeur aan het Europese hof van de 17e tot de 20e eeuw.
'Fastes et Grandeur des Cours en Europe' biedt een ruim aanbod van portretten, beeldhouwwerken, meubels, porcelein, sieraden en gebruiksvoorwerpen. ook worden er documentaires en films getoont die betrekking hebben op de koningshuizen.
 

 

De bikinitrend voor de aankomende zomer is heel divers!

De bikinitrend voor de aankomende zomer is heel divers!

De bikinitrend voor de aankomende zomer is heel divers!
Oftewel; je kunt er alle kanten mee op.. Het lijkt wel of de modeontwerpers ervoor hebben gekozen om  de meest uiteenlopende badmode op de catwalks te showen. Wat er dit jaar uitsprint zijn de kleuren, vooral de string-bikini's zijn bedrukt met felle bloemmotieven. De Marinelook komt terug in klassieke stijl met hoge broekjes en voorgevormde bh,s en ook de strapless en one-shoulder bikini?s zijn al veelvuldig gespot.
Wat wel nieuw is zijn de accessoires en versiersels die op het strand bij de bikini wordt gedragen, sjaaltjes, tasjes, pareo's, kralenkettingen, alles in dezelfde stijl. Want de tijd dat de bikini alleen maar gebruikt werd om te baden en te zonnen is voorbij, het is vooral een kledingstuk waarin je gezien mag en wil worden!
Bekijk een cruiseschip

Bekijk een cruiseschip

Nog nooit op op een cruiseschip geweest, maar wel benieuwd hoe deze schepen er uit zien en of een cruisereis iets voor je is? Ga dan naar een van de cruisedagen en ontdek wat er allemaal te beleven is op de schepen en waarheen zij varen.
De cruisesdagen vinden plaats bij de Cruiseterminal van Amsterdam of Rotterdam, vanwaar verschillende rondleidingen op de schepen worden georganiseerd, zodat je een goed beeld krijgt van de mogelijkheden en faciliteiten.

Boek van de maand

Thuis in Portugal Thuis in Portugal
Marieke Woudstra

Nu veel Nederlanders er over denken om zich in een ander land te vestigen
en dat één van de favoriete bestemmingen Portugal is, omdat hier het leven nog rustig en betaalbaar is,
werd dit boek met veel enthousiasme ontvangen.
Ook wanneer je er niet over denkt om van land te verhuizen, is het verhaal over de zoektocht en het
ontdekken van de cultuur in Portugal zeer interessant en onderhoudend.
  Thuis in Portugal
Klik op het plaatje om het boek te bestellen.

Reageer

Spreekt dit artikel je aan en wil je meer weten? Of heb je iets soortgelijks wat je graag met anderen zou willen delen?