Nazomeren

Lange jurken in Ibiza stijl met indiaanse accenten

Lange jurken in Ibiza stijl met indiaanse accenten

Voor de aankomende zwoele zomeravonden is een lange, soepel vallende veelkleurige jurk écht het perfecte kledingstuk!
Je kunt  je versieren met indiaans uitziende accessoires, zoals  koorden en lange shawls om om het middel te knopen en natuurlijk mogen kralenkettingen en armbanden.niet ontbreken. Ook de enkelbandjes mogen dit jaar weer volop gebruikt worden. Aan je voeten draag je slippers met bandjes van stof in felle kleurtjes.
Voorproefje op de wintermode

Voorproefje op de wintermode

Je kunt er nu bijna nog niet aan denken, maar in de modewereld is men al volop bezig met de distributie van de wintermode naar de verkooppunten. De trend voor de komende winter zal weer 'behaaglijk' zijn. Veel warme kleuren en  zwart voeren de boventoon van materialen als wol en leer, soms gecombineerd. De stijl wordt charmant, vrouwelijk, comfortabel en gemakkelijk draagbaar in verschillende lagen. De mantelpakjes komen terug met het rokje iets langer als voorheen en ook de broekpakken van wol mogen weer. Heel handig voor de zakenvrouw om verzorgd en volgens de laatste modelijn te kunnen kleden.

De bikinitrend voor de aankomende zomer is heel divers!

De bikinitrend voor de aankomende zomer is heel divers!

De bikinitrend voor de aankomende zomer is heel divers!
Oftewel; je kunt er alle kanten mee op.. Het lijkt wel of de modeontwerpers ervoor hebben gekozen om  de meest uiteenlopende badmode op de catwalks te showen. Wat er dit jaar uitsprint zijn de kleuren, vooral de string-bikini's zijn bedrukt met felle bloemmotieven. De Marinelook komt terug in klassieke stijl met hoge broekjes en voorgevormde bh,s en ook de strapless en one-shoulder bikini?s zijn al veelvuldig gespot.
Wat wel nieuw is zijn de accessoires en versiersels die op het strand bij de bikini wordt gedragen, sjaaltjes, tasjes, pareo's, kralenkettingen, alles in dezelfde stijl. Want de tijd dat de bikini alleen maar gebruikt werd om te baden en te zonnen is voorbij, het is vooral een kledingstuk waarin je gezien mag en wil worden!

 
 
 
 
 
Jurkjes, jurkjes, jurkjes

Jurkjes, jurkjes, jurkjes

Jurkjes, jurkjes jurkjes!
Het wordt lente! Je voelt het in de lucht, je ziet de tulpen en de narcissen bij de bloemenstalletjes, de terrasjes vullen zich langzaam en de winterjassen gaan uit.. Dan komt ook weer de tijd om je eigen garderobe te inspecteren, Maar wat blijkt? Al die jurkjes die vorig jaar nog zo hot en in waren, zien er opeens duf en smakeloos uit....... en dan ontstaat de stress! Hoe lang heb je er vorig jaar niet over gedaan om al die outfits bij elkaar te sprokkelen? Winkel in winkel uit, passen in  benauwde paskamertjes van overvolle warenhuizen en boetiekjes! Je moet er niet aan denken! Eerst maar eens op internet kijken wat de fashion-experts schrijven over de mode van dit voorjaar en de komende zomer, dan kan er in ieder geval  gericht gezocht worden naar nieuwe kleertjes. Na een beetje browsen op internet komt er opeens een bijzondere site in beeld, er worden jurkjes aangeboden in alle soorten en maten en ook nog van bekende merken als Soaked en SuperTrash. Je kunt de jurkjes bestellen, thuis passen en als iets je niet bevalt gewoon weer terugsturen! Dat klinkt goed! Dresses Only krijgt regelmatig aandacht van de media en dat kun je je natuurlijk best voorstellen, want wat is er prettiger dan thuis voor je eigen spiegel bekijken of je er smashing uitziet!  
Laat je verrassen en ga naar Dresses Only

 

 


Boek van de maand

Thuis in Portugal Thuis in Portugal
Marieke Woudstra

Nu veel Nederlanders er over denken om zich in een ander land te vestigen
en dat één van de favoriete bestemmingen Portugal is, omdat hier het leven nog rustig en betaalbaar is,
werd dit boek met veel enthousiasme ontvangen.
Ook wanneer je er niet over denkt om van land te verhuizen, is het verhaal over de zoektocht en het
ontdekken van de cultuur in Portugal zeer interessant en onderhoudend.
  Thuis in Portugal
Klik op het plaatje om het boek te bestellen.

Reageer

Spreekt dit artikel je aan en wil je meer weten? Of heb je iets soortgelijks wat je graag met anderen zou willen delen?