Nazomeren

De buitenkamer

De buitenkamer

De tuin of andere buitenruimte wordt steeds vaker ingericht als tweede woonkamer. De stijl van de inrichting van het huis wordt naar buiten doorgetrokken en zo wordt het huis verlengd met een wel of niet overdekte buitenkamer. De inrichting hangt af van de wensen  van de bewoner. In de buitenkamer kan een keuken met eethoek worden geplaatst, zodat er een Italiaanse eetsfeer wordt gecreŽerd of een luxe loungehoek met bar en tuinhaard  om lekker te relaxen. Wanneer je nog meer luxe wilt, kun je zelfs een overdekte spain je tuin plaatsen, zodat je zelfs in de winter heerlijk kunt bubbelen met zicht op het groen.
 

 

De moderne tuin

De moderne tuin

De moderne luxueuze tuin heeft strakke lijnen die aansluiten op het huis, is overzichtelijk, heeft weinig onderhoud nodig en heeft vaak meerdere terrassen. De rechte paden worden verlicht met onderverlichting of strakke RVS pilaren.
Voor de terrassen wordt gebruik gemaakt van duurzaam hardhout en natuursteen om de tuin een rustgevend karakter te geven. De moderne tuin heeft niet veel beplanting nodig. Je vindt er winterharde, groenblijvende planten in met natuursteen afgebakende borders of in grote stenen bakken om het onderhoud van de tuin te beperken. Wanneer er ruimte voldoende is, kan de tuin opgesierd worden met een waterbak of natuurlijke (zwem)vijver

 

 

 

Trend herenkapsel 2011

Trend herenkapsel 2011

Wat doen de heren met hun haardos dit voorjaar?
De mannen mogen blij zijn met de de nieuwe trend, want het kapsel mag weer langer losser en minder net! Het haar moet vooral aaibaar zijn, dus minder wax, gel en klei. Een beetje schuim ter versteviging en glansmiddel om het nog natuurlijker te doen lijken mag wel. Het haar wordt voor meer volume in gedeelten geknipt met een lengte tot in de nek en de voorkant vrij lang, zeker tot op de wenkbrauw. De beste manier om het te stylen is het haar na het wassen naar achter te kammen en zo op te laten drogen. Wanneer het haar opgedroogd is, valt het naar achtergekamde haar vanzelf in een lok naar voren, zodat een los en speels kapsel wordt gecreŽerd.

 

Stel je eigen partyoutfit samen

Stel je eigen partyoutfit samen

Weinig tijd of geen zin om alle modehuizen en boetiekjes af te gaan om een classy outfit bij elkaar te sprokkelen? Ga dan eens naar de site van Welikefashion waar je alles vindt op het gebied van mode, schoenen en accessoires! En wanneer je toch liever in een winkel je spulletjes wilt bekijken, kun je de store bezoeken in de van Baerlestraat 108 in Amsterdam

Boek van de maand

Thuis in Portugal Thuis in Portugal
Marieke Woudstra

Nu veel Nederlanders er over denken om zich in een ander land te vestigen
en dat één van de favoriete bestemmingen Portugal is, omdat hier het leven nog rustig en betaalbaar is,
werd dit boek met veel enthousiasme ontvangen.
Ook wanneer je er niet over denkt om van land te verhuizen, is het verhaal over de zoektocht en het
ontdekken van de cultuur in Portugal zeer interessant en onderhoudend.
  Thuis in Portugal
Klik op het plaatje om het boek te bestellen.

Reageer

Spreekt dit artikel je aan en wil je meer weten? Of heb je iets soortgelijks wat je graag met anderen zou willen delen?