Nazomeren

Voor een mooi gedekte tafel tijdens de feestdagen

Voor een mooi gedekte tafel tijdens de feestdagen

Nu de feestdagen er aan komen ga je nadenken over het menu dat je je gasten voor wilt zetten, over de sfeer in huis en de aankleding van de kerstboom, maar vergeet niet dat een mooi gedekte tafel hier ook niet aan kan ontbreken, dus check of  je servies en tafelzilver nog compleet en bruikbaar zijn voor het geplande kerstdiner of de nieuwjaarsbrunch. Wanneer je twijfelt, ga dan eens kijken bij een van deze bijzondere servieswinkels
 
 
 
 
 
Hoofdpagina Uiterlijk

Hoofdpagina Uiterlijk

Uiterlijk
Het uiterlijk zal altijd één van de belangrijkste zaken zijn waar de mens zich mee bezig houdt. Iedereen weet dat de eerste indruk die je bij een ander achterlaat veel je te maken heeft met het er wel of niet verzorgd uitzien.
 
 
Het wintergezicht

Het wintergezicht

De meeste modehuizen zijn het er deze winter wel over eens, het wintergezicht 2010/2011 moet er natuurlijk uitzien, dus geen zonnebankjes, die je vaak een onnatuurlijke kleur geven en geen te zware opvallende make-up.
Voor je ogen gebruik je lichte aarde tinten en een dun lijntje bruine of blauwe eyeliner. De wenkbrauwen mogen wél iets zwaarder aangezet worden. Gebruik een foundation die dezelfde kleur als je huid heeft en wees terughoudend met het gebruik ervan. Gebruik een blush die accent geeft, maar niet te opvallend is. Het geheel moet vloeiend in elkaar overgaan.
Wat opvalt is dat de lippen wel opvallend rood gekleurd mogen worden en een beetje lipgloss is toegestaan. Dior springt hier op in met een prachtige serie lipsticks 'Rouge Dior'


Verrassend stijlvolle lentemode

Verrassend stijlvolle lentemode

Volgens glossy magazine VOGUE zijn met de komende lentemode de donkere dagen voorbij!
Wanneer je de nieuwe collecties bekijkt lijkt dat inderdaad zo! Wat vooral opvalt is dat er zoals verwacht veel kleur (vooral rood) gebruikt wordt, maar toch ook veel licht gekleurde soepel vallende stoffen en dat de kleding meer klasse en stijl uitstraalt.
De decolletés zijn hoger en de rokjes langer, met hier en daar een speels of ondeugend element, bijvoorbeeld een hoge split in de rok of een stukje bloot rond het middel. Dit voorjaar kan er veel gebruik gemaakt worden van accessoires, zoals gedrapeerde omslagdoeken, sjalen en ceintuurs. Op frisse lente avonden wordt over de kleding een kort jasje of vestje gedragen.

Boek van de maand

Thuis in Portugal Thuis in Portugal
Marieke Woudstra

Nu veel Nederlanders er over denken om zich in een ander land te vestigen
en dat één van de favoriete bestemmingen Portugal is, omdat hier het leven nog rustig en betaalbaar is,
werd dit boek met veel enthousiasme ontvangen.
Ook wanneer je er niet over denkt om van land te verhuizen, is het verhaal over de zoektocht en het
ontdekken van de cultuur in Portugal zeer interessant en onderhoudend.
  Thuis in Portugal
Klik op het plaatje om het boek te bestellen.

Reageer

Spreekt dit artikel je aan en wil je meer weten? Of heb je iets soortgelijks wat je graag met anderen zou willen delen?