Nazomeren

Hoofdpagina Huis

Hoofdpagina Huis

Huis
Bij het verbouwen of inrichten van een huis is altijd een bepaalde mate van creativiteit nodig.
Wanneer je dit niet zelf bezit, kun je natuurlijk de hulp van professionals inroepen, maar het geeft  veel voldoening  en je krijgt meer gevoel met je huis als je bepaalde dingen
zelf doet.
Nazomeren inrichting huis
Voor je begint met een (her)inrichting is het belangrijk
om na te denken over de stijl van de meubels
en accessoires en de kleuren die je wilt gebruiken.

 
 

 


Hoofdpagina Tuin

Hoofdpagina Tuin

Tuin
Een tuin, een heerlijk bezit! Na het werk of in het weekend even heerlijk ontspannen een drankje drinken of wat tapas eten in je eigen groene oase! Maar ook wanneer je geen tuin hebt, maar een balkon of terras, dan k kun je met planten en accessoires zorgen voor een echt buitengevoel. De tuincentra hebben op het gebied van planten, bloembakken, accessoires en tuinmeubilair zoveel te bieden dat een ieder zijn eigen keus en dus ook zij eigen sfeer kan bepalen. Klik op de links hieronder voor meer info.
Nazomeren tuin meubels
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hoofdpagina Wonen

Hoofdpagina Wonen

Wonen
In een goed verzorgd en ingericht huis wonen is iets wat voor de meeste mensen zeer belangrijk is. Je past je woning zo aan, zodat het voor jou een fijne en veilige omgeving is om in te leven. Nazomeren koop huisBij de inrichting en indeling van een huis speelt de gezinssituatie en -omvang natuurlijk een grote rol.

Een gezin met kinderen zal zich focussen op een ruim en veilig huis, terwijl een werkend stel zich meer zal bezighouden met de mogelijkheid van een studeerkamer en iemand met een artistieke aard kiest voor een atelier of werkkamer, ieder heeft zo zijn eigen voorkeur en noodzakelijkheid.

Maar niet alleen de binnenkant is belangrijk, het buiten gebeuren telt zeker mee!. Wanneer je over een tuin, balkon of terras beschikt, verdient deze ruimte natuurlijk ook je volle aandacht.
Tuin en winkel Martin Veltkamp

Tuin en winkel Martin Veltkamp

Heeft u een grote tuin en bent u toe aan iets anders of heeft u zojuist een nieuw huis met een tuin betrokken en zoekt u iemand die u kan adviseren en helpen de tuin te herinrichten? Ga dan eens langs bij Martin Veltkamp Tuinen. Voor Martin Veltkamp zijn de inrichting, de beplanting, de verlichting, de meubels  en alle andere zaken die in een tuin thuishoren even belangrijk. Hierdoor zal  de tuin in zijn geheel een  bepaalde sfeer uitstralen. In de luxueuze winkel van Martin kunt u alvast in de sfeer komen. U vindt hier meubels, verlichting, sierpotten en allerhande accessoires.  http://www.martinveltkamp.nl/


Boek van de maand

Thuis in Portugal Thuis in Portugal
Marieke Woudstra

Nu veel Nederlanders er over denken om zich in een ander land te vestigen
en dat één van de favoriete bestemmingen Portugal is, omdat hier het leven nog rustig en betaalbaar is,
werd dit boek met veel enthousiasme ontvangen.
Ook wanneer je er niet over denkt om van land te verhuizen, is het verhaal over de zoektocht en het
ontdekken van de cultuur in Portugal zeer interessant en onderhoudend.
  Thuis in Portugal
Klik op het plaatje om het boek te bestellen.

Reageer

Spreekt dit artikel je aan en wil je meer weten? Of heb je iets soortgelijks wat je graag met anderen zou willen delen?