Nazomeren

St. Maarten

St. Maarten

St Maarten, eiland van zon, zee, strand, historie, uitgaan, winkelen en heel veel (water)sport en dat alles in het CaraÔbische ritme en met de heerlijke temperatuur. Je kunt  gaan varen, zeilen, surfen, duiken, snorkelen, in feite dus alles wat je op en aan het water kunt verzinnen aan activiteiten. Wanneer je niet van zo houdt van al dat natte gedoe, kun je de Cocordiaberg beklimmen, een historische plek waar het bestand is gesloten tussen de  Nederlanders en de Fransen. Op het eiland bevinden zich verschillende fiets en mountainbike routes, zodat je kunt kiezen om langs het strand te gaan of de bergen in. Na al die sportieve activiteiten ga je naar een van de strandtentjes om heerlijk te loungen met een cocktail in de hand en naarmate de avond intreedt, veranderdt St Maarten in een bruisende uitgaansgelegenheid met de vele restaurants, clubs en casino's om je te vermaken tot in de late uurtjes. Naast al het voorgenoemde is St Maarten ook zeer geliefd als droomlocatie om te trouwen en het doorbrengen van de huwelijksdagen.
 
 
 
 
 
 
Griekenland

Griekenland

Je denkt aan Griekenland en je denkt aan zon, zee en strand. En natuurlijk kan er in Griekenland volop gezeild, gesnorkeld en geluierd worden, maar Griekenland heeft hiernaast natuurlijk de vele overblijfselen uit de oudheid, de stad Athene en de eilanden   Het grootste gedeelte van Griekenland is echter  bergachtig met zelfs het skigebied de Parnassos in het Pindusgebergte..

 

 

 

 

Noorwegen

Noorwegen

Noorwegen, land van avontuur en sprookjes met bijzondere steden als Oslo, Trondheim, Bergen, Stavanger en Alesund. Je vindt er uitgestrekte gebieden waar het licht nooit uitgaat en natuurlijk de fjorden met prachtige uitzichten!  In de lente en de zomer kun je gebruik maken van de talloze wandelroutes, mee gaan met een vissersschip, door de steden slenteren of een tour maken op de mountainbike. In de winter is bijna heel Noorwegen ski en langlauf gebied.
 
 
 
Wil je meer lezen over Noorwegen als vakantiebestemming klik dan  hier en voor wintersport hier
 
 
 
Hoofdpagina Ver weg

Hoofdpagina Ver weg

Landen buiten Europa

Niet alleen de mooiste baaien en stranden van het verre oosten en zuiden worden hier genoemd, maar ook bijzondere landschappen en culturele attracties van landen buiten Europa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

AziŽ  Afrika  AustraliŽ  Nieuw Zeeland  USA   Zuid Amerika  Costa Rica  India  Rusland  IsraŽl  Dubai  China  Barbados  Uruguay  Abu Dhabi  Ghana  Marokko  Japan  Suriname  Peru  Bahama's  Gambia  Cyprus  Malediven  Thailand   Nepal  Qatar Turkije  Nepal  Chili  Indonesie


Boek van de maand

Thuis in Portugal Thuis in Portugal
Marieke Woudstra

Nu veel Nederlanders er over denken om zich in een ander land te vestigen
en dat één van de favoriete bestemmingen Portugal is, omdat hier het leven nog rustig en betaalbaar is,
werd dit boek met veel enthousiasme ontvangen.
Ook wanneer je er niet over denkt om van land te verhuizen, is het verhaal over de zoektocht en het
ontdekken van de cultuur in Portugal zeer interessant en onderhoudend.
  Thuis in Portugal
Klik op het plaatje om het boek te bestellen.

Reageer

Spreekt dit artikel je aan en wil je meer weten? Of heb je iets soortgelijks wat je graag met anderen zou willen delen?